Wat we bieden

U wilt aan de slag met jongeren. Bijvoorbeeld om toekomstige werknemers aan u te binden. Of om dat voor u belangrijke thema of product onder de aandacht te brengen. Of om kennis, houding en gedrag te beïnvloeden. De oplossing die u zoekt, moet effectief zijn. En doelgroepgericht.

Wij geloven dat u jongeren het beste kunt bereiken via het onderwijs. De plek waar uw captive audience graag uw boodschap beleeft. Mits deze aansluit bij de belevingswereld van jongeren. En bij de wensen van de docent. Die bepaalt tenslotte of uw boodschap interessant genoeg is voor in de klas. Of u nu op zoek bent naar strategisch advies, lesmateriaal, een campagne, (rondreizende) tentoonstelling of excursies, wij zetten onze kennis en ervaring graag in voor úw organisatie.

Samen met ons vindt u de juiste middelen

Strategisch advies

Wij denken graag toekomstgericht met u mee. Waar sta ik, waar wil ik naartoe, en hoe kan ik die doelen bereiken? De samenwerking met onze opdrachtgevers begint altijd met strategisch advies. Want onze ervaring is: alles heeft een goede basis nodig. In sommige gevallen is dat advies voldoende om zelf binnen de organisatie met jongeren aan de slag te gaan. Maar meestal pakt DST experience agency ook het vervolgtraject op. Bent u op zoek naar de juiste visie, nieuwe inzichten of frisse aanpak? Wij helpen u graag verder met een strategisch advies op maat.

Les- en voorlichtingsmateriaal

Wij geven de boodschap van organisaties een logische plek binnen scholen en lesprogramma’s. Bijvoorbeeld in de vorm van les- en voorlichtingsmateriaal. Soms in print, soms digitaal, steeds vaker een combinatie van beiden. Aansluitend bij de belevingswereld van jongeren en altijd stevig didactisch gefundeerd, want de docent moet erin geloven. En vaak op basis van een actuele aanleiding. Wát u ook zoekt: wij hebben alles in huis voor concept, ontwerp, uitvoering en promotie. En de eerste proefles op een school: die geven we graag samen met u.

Excursieservice

We kunnen leerlingen vertéllen hoe leuk, interessant of vernieuwend iets is. Maar het liefst laten we het zíen. Op excursie dus, naar een bijzondere plek. Bij DST experience agency bent u zowel didactisch als praktisch aan het juiste adres. We kunnen meedenken over de programmering, nemen de hele organisatie uit handen, regelen busvervoer en/of ontwikkelen een bijpassende lesopzet. Samen met u zorgen we ervoor dat de excursie een blijvende positieve indruk achterlaat bij jongeren.

Gastlessen

Gastlessen zijn een goede manier om dat voor u belangrijke thema bij jongeren in de klas onder de aandacht te brengen. DST experience agency heeft jarenlange ervaring met het organiseren van gastlessen. Die maken wij op maat, aansluitend bij de voorkennis en de belevingswereld van leerlingen en eenvoudig inpasbaar in het onderwijs. Wij zorgen ervoor dat de gastles een blijvende positieve indruk achterlaat bij jongeren en hun leerkrachten.

Workshop jongerencommunicatie

Tijdens onze workshops delen wij niet alleen onze kennis en inzichten, u gaat ook zélf met jongeren in gesprek. Bijvoorbeeld over hoe u jongeren het beste kunt bereiken. Wat zij zoeken in een toekomstige baan, wat zij van uw product vinden, of wat de nieuwste trends zijn. In onze workshops kunt u al uw vragen kwijt. Disclaimer: de antwoorden die u krijgt zijn soms eerlijker dan u van jongeren verwacht. Liever een sessie op maat? Bijvoorbeeld binnen uw eigen organisatie? Laat het ons weten.

Exposities en tentoonstellingen

Een trailer, opstelling of tentoonstelling is een uniek onderdeel van een campagne. Zéker als deze inspeelt op alle onderdelen van experience. Met een combinatie van educatie, showelementen, film, spel en competitie kunt u jongeren met uw boodschap ráken. Wij ontwikkelen exposities, musea en tentoonstellingen. Zowel permanent als tijdelijk, rondreizend en op vaste locaties. Kijk voor een voorbeeld bij onze projecten.

Onze klanten